Jul
31

Siti Sarah Berebut Mikrofon Dengan Anak Sendiri

Menyanyi seperti sudah menjadi sebahagian dari darah dagingnya. Sejak kecil hingga dewasa malah sehingga kini sudah bergelar isteri juga ibu kepada dua cahaya mata, minat Siti Sarah Raisuddin, 30, terhadap nyanyian tidak pernah sedikit pun pudar. Seperkara yang lucu, kata Sarah, sekarang dia terpaksa ‘berebut’ mikrofon dengan anak sulungnya, Uwais Alqarni yang kini berusia setahun … Continue reading »

Jul
30

Diana Danielle Alami ‘Mother Blues’ Teruk – Farid Kamil

Suami kepada aktres Diana Danialle iaitu pelakon dan pengarah filem Farid Kamil memberitahu isterinya yang sekarang masih lagi dalam proses berpantang berada dalam keadaan sihat. Bagaimanapun pada peringkat awalnya, kata Farid, Diana mengalami sindrom ‘mother blues’ dan perubahan emosi. “Alhamdulillah, Diana tidak mengalami sebarang komplikasi selepas melahirkan. Tetapi dia mengalami ‘mother blues’ yang agak teruk. … Continue reading »

Jul
29

SHILA AMZAH BERAYA DI SHANGHAI

PENYANYI popular, Shila Amzah bakal menyambut Hari Raya Aidilfitri kali ini di Shanghai, China. Shila memaklumkan perkara itu melalui laman sosial Facebook miliknya, semalam. “Assalamualaikum , sekarang baru ada peluang nak online. Sha (Shila) sekarang di Shanghai. “Sha akan beraya di Shanghai… Sha sangat rindukan Malaysia,” tulisnya. Sejak menjuarai Asian Wave tahun lalu, anak gadis … Continue reading »

Jul
26

Beli Biskut Raya, Berpeluang Hadiri Majlis Kahwin Che Tah & Zain

Peminat pelakon Zain Saidin dan Rozita Che Wan (Che Tah) berpeluang menghadiri majlis persandingan pasangan tersebut pada Disember depan dengan syarat menjadi peserta paling banyak membeli biskut raya yang dijual aktor itu. Bercakap kepada mStar online, Zain berkata, dia membuka peluang itu kepada lima peminat bertuah yang mana mereka turut diberi ruang untuk menyertai majlis … Continue reading »

Jul
25

HATTAN SELAMAT NIKAHI BEKAS ISTERI

Akhirnya, selepas bercerai pada tahun 2005, selebriti iaitu Hattan telah sah bernikah semula dengan bekas isterinya, Datin Arianie Abidin, petang semalam (24 Julai). Menerusi laporan mStar Online, pasangan ini telah sah bergelar suami isteri di sebuah majlis akad nikah yang berlangsung di Hotel Marriot Putrajaya. Hattan ketika ditemubual menjelaskan, kerana terlalu gembira, penyanyi ini telah … Continue reading »

Jul
24

PERIUK NASI MAWI, EKIN

SETELAH lapan bulan memperkenalkan produk kesihatan dan kecantikan Unequein, pasangan selebriti popular, Mawi dan Ekin kini melangkah setapak lagi. Mencuba pasaran produk minuman, Mawi dan Ekin tampil memperkenalkan air minuman berkarbonat di bawah label Uniquein. Menurut Mawi atau nama sebenarnya, Asmawi Ani, dia turut menyasarkan 1,500 karton air dijual sehingga musim perayaan ini. “Alhamdulillah, akhirnya … Continue reading »

Jul
23

Berkos RM200,000, Album Siti Nurhaliza Setaraf Album Beyonce, Mariah Carey

Agak lama juga tidak muncul dengan album studio, akhirnya Dato’ Siti Nurhaliza bakal memulakan rakaman album terbaru. Lebih mengujakan pennyanyi nombor satu negara ini sendiri dan pastinya turut membuat serata peminatnya tidak sabar menantikan album tersebut kerana artwork kali ini bakal setanding album yang pernah dihasilkan oleh penghibur ternama dunia seperti Beyonce dan Mariah Carey. … Continue reading »

Jul
22

NEELOFA DUTA LINE

PELAKON cantik, Neelofa memberitahu bahawa dia bakal dilantik menjadi duta bagi aplikasi LINE yang kini sedang hangat digunakan oleh pemilik telefon pintar di seluruh dunia. Difahamkan, pelantikan itu adalah kali pertama yang melibatkan selebriti tempatan di mana sebelum ini, aktor dan penyanyi bertaraf antarabangsa, Choi Siwon (Siwon) dipilih sebagai dutanya. Bagaimanapun, majlis pelantikan ini dikhabarkan … Continue reading »

Jul
18

LISA SURIHANI BERJAYA UBAH GAYA HIDUP YUSRY

Pelakon Lisa Surihani berjaya mengubah gaya hidup dan menguruskan masa suaminya iaitu pengarah filem dan penyanyi Yusry Abdul Halim setelah hampir dua tahun mendirikan rumah tangga. Lisa, 27, berkata, dia berjaya mengubah cara hidup suaminya itu agar menjadi lebih baik dan terurus. “Setakat ini Alhamdulillahlah, kebanyakannya dia mengikut masa dan cara saya. Macam pada bulan … Continue reading »

Jul
17

Nora Danish Mengaku Pernah Sengaja Ponteng Puasa

Aktres cantik Nora Danish mendedahkan dia sendiri pernah ponteng puasa dengan sengaja. Tetapi ketika itu dia masih kecil dan masih baru-baru hendak belajar berpuasa. Tetapi perkara itu dijadikan pengajaran dan kata Nora bila di kenangkan kembali, ia menjadi nostalgia manis dalam hidupnya. “Waktu kecil dulu, pernah juga ponteng puasa. Biasa lah tu kan… depan mak … Continue reading »

Older posts «