«

»

Jan
30

ANNUAR ZAIN TAKUT KALAH, JACLYN VICTOR BAWA LAGU ” SEDETIK LEBIH ” ?

AJL26 telah pun melabuhkan tirai penutupnya semalam dengan acara yang penuh gilang-gemilang bermandikan kilauan lampu yang cukup menarik dan berwarna-warni, di mulakan dengan persembahan mantap Jamal Abdillah, Awie dan Datuk Sheila Majid, di hostkan oleh Faizal ismail dan cheryl samad yang begitu profesional dan berjaya menceriakan AJL26.

Juara lagu dan vokal terbaik di miliki oleh Hafiz Af7 menerusi lagu AWAN NANO komposer Datuk M.nasir dan penulis liriknya Budi hekayat.

Rasanya ramai sudah tau keputusan penuh AJL26. apa yang hendak dRS kongsikan mengenai apa yang di perkatakan oleh sebuah laman web yang mengatakan Jaclyn victor membawa lagu ” Second Hand ” melalui lagu sedetik lebih yang sepatutnya di bawa oleh penyanyi asalnya Annuar Zain.

Ada desas-desus mengatakan Annuar Zain takut kalah ataupun tidak mahu perkara kesilapan teknikal juri hingga lagu yang sepatut di menangi telah di menangi oleh orang lain ? ataupun mahu para peminat tertanya-tanya ke mana Annaur Zain di AJL26?

Apapun pujian harus di berikan kepada Jaclyn Victor yang berjaya membawa lagu Sedetik lebih dengan begitu bertenaga dan membuat penonton terkaku seketika,

Ayuh kita dengarkan lagu Sedetik lebih yang di bawakan dengan jayanya oleh Jaclyn Victor :

Leave a Reply

Your email address will not be published.