«

»

Jan
28

KAD JEMPUTAN KAHWIN YUSRY KRU DAN LISA SURIHANI

26 Februari merupakan tarikh bersejarah dan paling berprestij buat Yusri Abdul halim KRU bersama pasangannya yang juga tidak kurang hebatnya, siapa tidak kenal dengan Lisa Surihani yang baru-baru ini mula menempah kad kahwin ! wah semakin menarik untuk di kongsikan bersama.

Namun kad kahwin mereka tidaklah se-awesome seperti artis-artis yang lain, dRS rasa mereka mahukan kesederhanaan dalam perkahwinan dan yang penting mereka mahukan kebahagiaan, dRS puji sikap mereka berdua. apapun Tahniah dari dRS dan jangan lupa jemput dRS nanti ya ke majlis penuh glamor yang akan di adakan di Pusat konvensyen Antarabangsa Putrajaya ,
( PICC )/.

Apa yang menariknya tema majlis tersebut pakaian tradisional dan kebangsaan, wah dRS benar-benar tabik kerana Yusry dan Lisa mengekalkan kemelayuan, ini sesuatu yang harus di jadikan contoh kerana orang di luar sana terutama bukan dari Malaysia pasti mahu melihat adat–istiadat kemelayuan, bagus satu usaha dan cara memperkenalkan budaya Kemelayuan pasti hadirin akan tampak lebih anggun dan ayu.

Jom kita lihat foto di bawah ini kad kahwin Yusry Abdul Halim dengan pasangannya Lisa Surihani binti Mohammad :

Syabas sekali lagi dari dRS : )

2 comments

No ping yet

  1. jaja says:

    Tahniah lisa dan yusri…

  2. news sport says:

    I can see that you just are putting a a lot of efforts into your weblog. Hold posting the good work.Some really helpful info in there. Bookmarked. Good to see your website. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.