«

»

Jan
21

IZWAN PILUS MENINGGAL DUNIA AKIBAT JANGKITAN PARU-PARU.


Allaryarham Izwan Pilus

Semalam kita semua pasti terkejut dengan berita seorang lagi artis penyanyi dan pengacara yang agak terkenal di Malaysia iaitu Izwan pilus yang telah menghembuskan nafas terakhir pada 6.15 petang semalam di hospital ampang puteri akibat jangkitan paru-paru, berita di sahkan oleh Aril AF7.

Awrah yang pernah popular dengan lagu berjudul ‘Kembali Senyum’, sebuah lagu asal daripada drama Korea “Full House” yang diadun semula dalam versi Melayu akan di kebumikan di Taman nyalas dua, Taman nyalas permai jasin Melaka.

Di bawah ni adalah foto terakhir yang sempat arwah rakamkan buat peminat-peminat beliau, Arwah juga seorang yang jarang kedengaran kontroversi dan seorang yang sangat di senangi di kalangan artis tanahair.

Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya, Aminn…

Bagi anda yang belum pernah mengenali Arwah boleh lihat video di bawah ini dan lagu hot Kembali tersenyum pasti mengingatkan anda pada penyanyinya Arwah Izwan pilus, beliau amat jarang muncul di majallah dan juga media massa dan sering terlibat dengan bidang pengacaraan di TV1

6 comments

No ping yet

 1. ju says:

  Semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang2 beriman..aminnn..

  1. drrozmey says:

   Arwah seorang yang cukup di senangi oleh rakan-rakan baik artis ataupun sesiapa saja….semoga beliau di tempatkan bersama org-org yg soleh..Aminnn

 2. ekin_osyin says:

  Al-fatihah untuk aruah.. amin

 3. anne says:

  Semoga roh arwah tenang dan ditempatkan dikalangan orang2 beriman insyallah Al Fatihah~..

 4. najah says:

  jangkitan kuman kedalam bdn manusia ni makin merebak….moga roh nya aman di dunia sana…

 5. Kedai Cenderahati says:

  Semoga arwah sentiasa senang disana… amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.