«

»

Sep
06

TUN MAHATHIR PERNAH SOLAT DALAM KAABAH ?

Kali ini dRS ingin berkongsi kisah menarik mengenai tokoh negarawan kita iaitu Perdana Menteri Malaysia yang ke empat dan menjadi Perdana Menteri selama 22 tahun mulai 16 Julai 1981 hingga 31 Oktober 2003.

Begitu pesat Malaysia membangun from zero to hero Nation in the World dan jasa beliau amat kita hargai dan di rindui oleh seluruh rakyat Malaysia, Terima Kasih Tun Mahathir !

DOUBLE CLICK FOR ZOOM

Apa yang dRS mahu kongsikan ialah mengenai Tun Mahathir pernah bersolat di dalam Kaabah pada bulan Mac 1982 ketika itu beliau adalah perdana menteri Malaysia, Beliau merupakan satu-satunya pemimpin negara yang di benarkan oleh Arab Saudi untuk memasuki Kaabah yang menjadi impian setiap umat Islam.

dRS rasa kagum dan teruja melihat foto ini begitu juga dengan anda, kerana bukan calang-calang orang boleh memasukinya, Ayuh kita lihat dan ini pasti menjadi suatu memori buat kita semua rakyat Malaysia khususnya.

dRS ucapkan semoga Tun Mahathir sentiasa sihat walafiat bersama keluarga dan di kesempatan ini dRS mengucapkan selamat hari raya adidilfitri maaf zahir dan batin.

Ayuh kita lihat video yang mengemparkan semua rakyat Malaysia apabila Tun mengumumkan meletak jawatan ! memori yang terus terpahat di dalam ingatan kita semua

Leave a Reply

Your email address will not be published.