Sep
30

ROSYAM NOOR BAKAL MUNCUL DALAM KL GANGSTER 2

Selepas mencatat kejayaan pecah panggung rm12 juta, filem hebat KL GANGSTER terbitan Skop production dan pengarahnya Syamsul Yusof pelakon hebat Rosyam Noor di dalam sekuel filem KLGANGSTER 2 yang kini sedang dalam pengambaran. dRS di fahamkan Rosyam Noor akan membawa watak utama dan pelakon asal seperti Aaron Aziz, Adi putra, Zizan, Soffi Jikan serta Ridzuan … Continue reading »

Sep
30

HANS ISAAC DAN NEELOFA BERCINTA ?

Benarkah seperti di dakwa oleh sebuah laman blog yang mengatakan jejaka idaman malaya bercinta dengan gadis dewi remaja sebelum ramadhan, mereka berdua di lihat keluar bersama untuk makan malam di sebuah restoran ? Jika benar apa salahnya lagipun selama ini Hans Isaac sering putus cinta dan sehingga kini masih belum ada teman istimewa, lagipun kedua-duanya … Continue reading »

Sep
29

GEMPAR!! VIDEO MENUNJUKKAN MJ MASIH HIDUP DI DALAM HELIKOPTER.

Setelah hampir 2 tahun dunia kehilangan penyanyi nombor satu dunia siapa lagi kalau bukan Jacko atau Michael Jackson yang meninggal pada June 25, 2009 di syaki telah mengambil ubat yang berlebihan dan juga di katakan di bunuh oleh doktor peribadi beliau dan kes mengenainya telah mula di bangkitkan semalam. Penyanyi yang terkenal dengan tarian Moonwalk … Continue reading »

Sep
29

ABBY ABADI UPDATE FACEBOOK TERAKHIR SEMALAM ??

Pasti anda tertanya-tanya kenapa dRS share mengenai status Abby fanpage beliau ? cuba anda baca petikan status di atas, Nampak gayanya Abby seperti mahu bersendirian seketika, kenapa sampai begitu Abby ? tak sayangkah dengan peminat-peminat Abby yang ramai itu ? Nampaknya sunyi sepi lah fanpage Abby dan pastinya peminat-peminat beliau akan tertunggu-tunggu Abby setiap hari, … Continue reading »

Sep
28

ZIZAN BERSAMA AWEK JEPUN !

Siapakah awek jepun yang bersama dengan zizan di dalam foto yang dRS selitkan ini ? wah-wah bukan main lagi Zizan ni sejak popular ramai pula peminat, mengapa awek melayu tak ada yang lawa ke Zizan, mesra nampak…ermmm..Ayuh kita dapatkan penjelasan dari Zizan. ZIZAN DAN YUKARI dRS masih belum mendapat penjelasan mengenai hal yang sebenar dan … Continue reading »

Sep
28

TOYOTA WISH ATILIA MASUK LONGKANG ??

Terkejut dRS pagi ni melihat foto di sebuah laman blog sebuah toyota Wish milik penyanyi Atilia harun masuk longkang !! Nasib baik si pemandunya ( Atilia ) tidak apa-apa. ermmm..macam mana boleh sampai masuk ke dalam longkang tu Atilia ? Apapun Atillia enggan menceritakan bagaimana kejadian ini boleh berlaku, Atilia tertidur kot ? gurau saja … Continue reading »

Sep
27

LAGU YANG MENGHINA RASULLULAH ??

dRS baru saja mendengar lagu yang di katakan menghina Rasullulah seperti yang di gembar-gemburkan oleh sebuah laman Blog, yang mengatakan liriknya seolah-olah menghina Rasullulah. Bagi dRS rasanya tiada apa yang membuatkan lagu ini menghina Rasullulah sebab nama yang di nyanyikan berbunyi Ah Ah Ahmad !! dan rasanya tiada langsung kaitan dengan menghina Rasullulah. Apakata anda … Continue reading »

Sep
27

PELAKON WANITA PALING JELITA MALAYSIA ?

Kali ni dRS hendak bercerita mengenai seorang artis wanita yang bernama Anzalna Nasir yang baru-baru ni di gelarkan sebagai artis wanita paling jelita 2011, segalanya berlaku selepas beliau muncul di dalam drama bersiri Ramadhan terakhir yang di tayangkan di Tv3. Anzalna mendapat gelaran artis paling jelita selepas beliau menjadi finalist DEWI REMAJA 2009/2010 dan terjun … Continue reading »

Sep
26

EKSKLUSIF VIDEO PERNIKAHAN NORMAN HAKIM DAN MEMEY SUHAIZA LIVE !

Pasangan kontroversi Norman Hakim dan Memey Suhaiza telah selamat di ijabkabulkan pada 24 sept 2011 hari ahad di Felda Tenggaroh Selatan 1, Kota Tinggi, Johor. Dengan sekali lafaz sekitar jam 5.00 petang Norman Hakim sah menjadi suami kepada Memey Suhaiza dengan mas kahwin sebanyak Rm22.50 dan hantaran berjumlah Rm24.ooo. Tahniah dari dRS dan selamat pengantin … Continue reading »

Sep
26

PELAJAR RUSIA BERI UCAPAN BERLATARBELAKANGKAN JALUR GEMILANG ?

dRS pagi tadi buka youtube dan terjumpa sebuah video yang menarik perhatian dRS, memang banyak sekali video-video di youtube yang memaparkan masyarakat luar negara fasih berbahasa inggeris, cuma kali ini agak berlainan sekali. Seorang pelajar lelaki di rusia bernama iLya yang begitu bangga dengan meletakkan jalur gemilang menghiasi video ucapan beliau, dRS pun rasa bangga … Continue reading »

Older posts «