«

»

Aug
29

Lisa Surihani, FHM 100 Dan Carlsberg

Tidak habis-habis dengan kontroversi artis yang melibatkan isu-isu sensiviti agama ! selepas isu artis pegang anjing, bergambar berlatarbelakangkan masjid kini artis paling femes di malaysia Lisa Surihani di lihat tersenarai di dalam sebuah iklan minuman arak iaitu Carlsberg !!!

Bagi dRS walaupun belaiu tidak minum atau tidak menjual produk Carlsberg namun apa yang berlaku ini seolah-olah seperti menggalakkan orang untuk meminati minuman keras tersebut dan ternyata bercanggah, harap ada pihak yang memantau perkara ini !!


KLIK DI SINI UNTUK ZOOM IN –> ZOOM DI SINI

Bagi Lisa Surihani perkara ini harus di pandang serius kerana anda menggunakan populariti untuk melariskan minuman arak dan sekaligus di anggap seperti bersubahat !! ingatlah orang-orang yahudi sentiasa mencari jalan mahu menyesatkan umat islam secara halus.

Pada Lisa Surihani beliau sepatutnya peka dengan perkara sebegini supaya anda tidak di cemuh masyarakat dan peminat yang rata-ratanya beragama islam!! Nampaknya bukan sahaja Lis Surihani, Juliana Evans pun terlibat sama !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.