«

»

Aug
27

FOTO ANAK KEMBAR ANGELINA JOLIE DAN BRADD PITT

Majallah People telah mengeluarkan siri foto pertama dan eksklusif anak kembar Brad & Jolie yang bernilai USD14 juta (RM46 juta).

Kembar ini yang di’beri nama Vivienne Marcheline dan Knox Leon baru berusia beberapa minggu ini menjadi rebutan semua agensi majalah hiburan di’Amerika Syarikat.

Nilai gambar yang di bayar ini adalah dua kali ganda lebih besar berbanding harga untuk kembar Jennifer Lopez pada Mac 2008 lalu. Menurut jurucakap Brad-Jolie, kesemua wang yang di peroleh adalah untuk satu badan kebajikan yang di tubuhkan untuk menjaga kebajikan kanak-kanak seluruh dunia.

dRS ucap syabas kepada mereka berdua yang tetap bahagia hingga ke hari ini walaupun di landa pelbagai kontroversi, Angelina jolie pula di puji dunia islam kerana menyokong Umat islam ketika beliau membantah niat Amerika mahu membakar Al-Quran tahun lalu dan juga beliau sering terlibat melakukan amal dengan membiayai kos serta meringankan beban mereka yang dalam kesempitan di seluruh dunia.

Ayuh kita lihat antara video Angelina Jolie Pelakon yang popular dengan Filem ‘ Tomb Rider ” yang di puji oleh masyarakat ISLAM :

ANGELINA JOLIE BANTAH PEMBAKARAN AL-QURAN !!

Semoga beliau masuk IsLAM

2 comments

No ping yet

  1. qass says:

    Tahniah buat jolie & brad mendapat cahayamata kembar…

  2. mummy_z says:

    Tahniah AJ..mummy pun teringin nak ank kembar .

Leave a Reply

Your email address will not be published.