«

»

Aug
25

AMY TERKEJUT NABILA MAHU BERCERAI ?

Amy search terkejut dengan keputusan yang di lakukan oleh anaknya Nabila huda 27 ingin memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya Zaidi Zailani 30, bahtera yang di bina selama tiga tahun itu kini seperti belah menanti retak dan apakah ini cuma khabar angin atau publisiti murahan, dRS cuba mendapatkan penjelasan.

Amy terkejut kerana mengetahui mengenai hasrat anaknya untuk bercerai hanya melalui akhbar dan beliau tidak sempat berjumpa dengan Nabila sendiri, menurut Amy lagi beliau memang tahu akan masalah rumahtangga anaknya cuma Amy beranggapan itu cuma khabar angin dan tidak menyangka akan berlaku ke tahap sedemikian.

Nabila baru-baru ini telah pergi ke Pejabat kadi wilayah persekutuan kuala-lumpur untuk memfailkan permohonan cerai tetapi beliau tidak berkesempatan bila tertinggal sijil nikah, bagi dRS jodoh Nabila masih panjang dan belum masanya lagi untuk Nabila membuat keputusan.

Hasil perkahwinan Nabila bersama Zaidi mereka di kurniakan seorang cahayamata yang bernama Keisha Lalila yang kini berusia lebih dari setahun, ini pada pandangan dRS, jika boleh berbincanglah secara baik dan semoga perkahwinan mereka dapat di selamatkan.

Ayuh kita lihat antara filem lakonan Nabila Huda :

Leave a Reply

Your email address will not be published.