«

»

Jul
29

GADIS-GADIS YOUTUBE !!

Najwa Latif 16 seorang penyanyi yang terkenal dengan lagu Muka Buku atau lagu yg berkenaan dengan cinta facebook kini menjadi terkenal telah pun di lamar oleh NAR Records setelah beberapa program Tv dan internet mengetahui akan bakat yang beliau miliki sekaligus menaikkan nama beliau.

dRS lihat ramai artis-artis terkenal bermula dari youtube dan ini merupakan batu loncatan yang baik juga di mana setiap individu dapat membuktikan kemampuan mereka dengan memperlihatkan aksi serta bakat mereka tidak kira dalam bidang apa sekalipun, antara yang pernah menjadi terkenal selepas memuat turun video-video mereka di youtube adalah seperti Yuna, Ana Rafalli dan juga Zie Avi.

Tidak ketinggalan juga cikgu shida yang kini di gelar ratu miming dan mula berlakon telefielm bertajuk Cikgu Shida cari jodoh yang akan di tayangkan di ASTRO tidak lama lagi sempena hari raya nanti.


CIKGU SHIDA


ZIE AVI


YUNA DAN SEBENARNYA


ANA RAFFALI

Rata-rata yang dRS lihat kesemuanya adalah wanita dan bagaimana artis lelaki pula ?

AYUH KITA LIHAT KEHEBATAN NAJWA MENYAMPAIKAN LAGU FACEBOOK ATAU MUKA BUKU :

2 comments

No ping yet

  1. jaja says:

    best layan lagu ni…..

  2. qass says:

    Semoga najwa latif juga success seperti artis youtube yg lain…qass memang minat sgt gAn lagu najwa latif …qass pon suka sgt tgk najwa latif dekat tv alhijrah dalam program assalamualaikum…

Leave a Reply

Your email address will not be published.