«

»

Jul
28

JIKA ANDA RASA ANDA TIDAK BOLEH ! LIHAT VIDEO NI . . . .

dRS sentiasa berfikiran positif dalam apa cara sekalipun kerana apabila kita berfikiran positif segala tindakan kita menuju kepada kejayaan..

dRS amat tersentuh melihat video ini yang membuat kita berasa betapa bersyukurnya kita yang sempurna tetapi sempurnakan kita jika tidak menggunakan akal dan fikiran kita, setelah anda melihat video ini pasti anda mengalirkan air mata keinsafan.


Bersama Isteri beliau yang cacat sebelah Tangan tetapi bahagia bersama

Nick Vujicic’s tanpa tangan tanpa kaki yang sempurna sejak lahir tetapi mampu senyum setiap hari, apa yang mendorong beliau? tetapi kita sebagai insan yang di beri Allah swt cukup sifat masih juga berputus asa dan hingga membawa tindakan membunuh diri dan sebagainya.

Anda Saksikan sendiri video yang penuh dengan motivasi yang tinggi nilainya :

Jadi setelah anda menonton video ini, tiada alasan lagi untuk katakan tidak boleh di dalam hidup anda, jadikanlah sebagai inspirasi kepada anda semua dan ingatlah seperti pesan DDR berfikiran positif tidak akan ada alasan untuk gagal – DDR

1 comment

No ping yet

  1. qass says:

    Sesungguhnya kita perlu bersyukur dgn setiap perkara yg dikurniakan oleh Allah swt…setiap dugaan/cabaran mesti kita tempuhi dgn tabah dan pasti ada hikmah disebaliknya…

Leave a Reply

Your email address will not be published.