«

»

Jul
27

RATU ROCK ELLA KEKAL MUDA, APA RAHSIANYA ?

dRS rasa semua orang terutama rakyat Malaysia pasti kenal siapa dia Ella yang terkenal dengan suara serak-serak basah popular sekitar tahun 90-an hingga sekarang ini tetap masih kelihatan muda, apa rahsianya ?

Nor Zila Aminuddin atau nama glamornya Ella kini telah pun menjangkau umur 45 tahun tetapi kelihatan masih muda remaja, dRS cuba dapatkan tips-tips dari Ella dan ini rahsia yang cuba beliau kongsikan bersama.

Antara tips yang jarang kita dengar ialah beliau sentiasa membayangkan bahawa diri beliau masih muda sentiasa dan sentiasa berfikiran positif serta yang paling utama Ella sentiasa bersenam.

” Walau sesibuk mana pun Ella dengan nyanyian bersenam memang wajib 2 atau 3 kali dalam seminggu ” ujarnya.

dRS ingin kongsikan bersama anda juga apa yang di lakukan oleh Ella memang ada logiknya dan itu bukan teori tetapi fakta di mana orang yang berfikiran positif sentiasa nampak perkara yang hebat pada pandangan mata hati mereka dan sekaligus mereka mampu melakukan sesuatu yang sukar pada orang lain.

Senama juga penting di dalam kehidupan seharian kit, dengan senaman ianya memberi banyak manfaat seperti berpeluh yang mana dengan berpeluh banyak toksin serta unsur-unsur yang tidak elok akan keluar dari tubuh dan sekaligus memberikan tahap kesihatan yang seimbang.

Tahniah kepada Ella, dRS bangga dengan anda, di bawah ini dRS selitkan video klip antara lagu yang dRS suka :

Lagu Pergilah Sayang Ella dan Korie

2 comments

No ping yet

  1. jaja says:

    suka tgok ella…manja ja..jaja pernah bergambar bersama ella masa jom heboh di johor bharu…ella sporting lah…i like ella….

  2. qass says:

    memang xmakan dek tua la umurmu ella…terima kasih atas perkongsian tips2 kekal awek muda…semoga ella success dlm industri hiburan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.