«

»

Apr
05

FAIZAL TAHIR TAK GALAK ANAK TONTON PERSEMBAHAN BELIAU

“Terima kasih kepada anak-anak yang tidak menonton saya di televisyen kerana saya tak nak mereka tengok” tegas Faizal yang mempunyai empat orang anak yang berusia antara empat tahun hingga 18 hari.

ketika memenangi anugerah Penyanyi Lelaki Popular, Anugerah Bintang Popular (ABP) 2010 di Arena of Stars, di sini, Ahad lalu.

Apakah Faizal Tahir tidak mahu anak-anaknya mengikut jejak beliau atau mahu anak-anaknya mencari cita-cita sendiri ?

dRS difahamkan Faizal Tahir sentiasa memberitahu kepada anak-anaknya yang beliau berada di pejabat setiap kali keluar dari rumah atas urusan persembahan.

dRS juga kagum dengan sikap Faizal Tahir yang jarang keluar di media kerana beliau bukanlah seorang yang mengejar populariti, tetapi ternyata para peminat terus mengingati seni beliau dan menjadikan Faizal Tahir Penyanyi Lelaki Popular (ABP) 2010 ahad lalu.

Tahniah dari dRS atas kejayaan beliau.

4 comments

No ping yet

 1. fanatik says:

  suke faizal tahir sangat2..lgu dia sume bes2..dia mmg ad bakat besar..love FT

 2. qass says:

  Syabas Superman malaysia..inilah yg malaysia perlukan…selebriti yg tidak mencari publisiti dgn gosip murahan…kini Faizal Tahir lebih matang dlm industri seni dan mempelajari dari inseden yg berlaku suatu ketika dahulu…teruskan perjuangan mu Faizal…yeahyeah…

 3. drrozmey says:

  dRS kagum dengan beliau yg sentiasa low profile

 4. Mummy_z says:

  faizal tahir tak nak anak2 dia terikut2 dengan bidang seni kot…apa2 pun terbaekk..mummy suka dengar lagu selamat malam…layan jer…zassss

Leave a Reply

Your email address will not be published.