«

»

Mar
20

MIERA TAK SEDAR PAKAIAN SEKSI

WAJARKAN jawapan yang diberikan pelakon Miera Leyana apabila mengatakan dia tidak sedar baju yang dipakai semasa majlis makan malam anjuran Rafflesia dan Mandalay terlalu seksi sehingga menampak sedikit payudara.

Adakah benar dia tidak pernah mencuba pakaian rekaan Wan Huzairi itu sehingga mencetuskan kontrovesi dan menjadi bahan bicara media massa dan media online.

Tindakannya memohon maaf kepada semua pihak atas kesilapannya adalah satu langkah penyelamat, namun dia perlu lebih berhati pada masa hadapan kerana artis adalah ‘public figure’ dan menjadi ikutan remaja.

Pelakon drama Luna Fantasiku dan Kamelia Katrina ini dalam nada kesal memberitahu mstaronine bahawa dia tidak akan mengulangi kesilapan yang sama pada masa akan datang.

 

5 comments

No ping yet

  1. titie says:

    entah…xkn la xprsan pkai baju seksi smpai leh tnampak benda tu…xpatut2…biasenye klu org ppuan pkai baju atau ape2,akan tilik dpan cermin jgk…so pasti sedarnye pkai camne2 hahahhaa…

  2. manusia says:

    pergh ! seksi gile siott ! xkn la xprasan . nsib baik lawa =,= mantap

  3. riz says:

    Xde maruah, penipu & jahil.

  4. abdullahteichou says:

    org mcm ni wajib disebat !! nasib baik undang2 Islam x diamalkan kerajaan munafik kat m’sia nih . menutup aurat wajib no excuse . kat sesama manusia blehla bagi jawapan auta macam tu . kat akhirat nanti depan Allah , pandai2lah ko jawab .

  5. mummy_z says:

    alasan jer semua tu..takkan tak sedar terpakai baju seksi…mummy selalu belek depan cermin bagi puas hati baru rasa yakin nak keluar jalan2..

Leave a Reply

Your email address will not be published.